Klart vi hjelper deg!

 |  |  | Les e-postAnalog / digital... Hva er forskjellen?

Med vår analoge grunnpakke er alt du trenger å gjøre å koble en kabel fra vegguttaket direkte i TVen. Du kan ha flere TV-apparater tilkoblet på denne måten, uavhengig av hverandre.

Hvis du ønsker bedre kvalitet og kanalutvalg enn vår analoge grunnpakke kan gi deg, må du kjøpe en digital dekoder i en eller annen form, for å få tilgang til den digitale grunnpakken. Her finnes det flere muligheter. Ta kontakt med oss, så ordner vi alt for deg!

Digital SD (Standard Definisjon) er digitale signaler, med høyere kvalitet enn de analoge, men ikke så bra som HD.
Digital HD (Høy Definisjon) er det nyeste innen digitale TV-signaler. HD gir deg et sylskarpt bilde med utrolige detaljer, vel å merke hvis du har et TV-apparat som er i stand til å gjengi HD.

Alle dekodertypene vi nå leverer i samarbeid med Canal Digital kan gjengi både SD og HD. Med dekoder har du flere muligheter, bl.a. elektronisk programguide med omtaler av alle programmer. Den digitale grunnpakken er delt inn i en fast del på 32 kanaler og 15 valgfrie kanaler. Disse kanalene velger du ved å gå inn på Min Side hos Canal Digital. Har du dekoder får du også musikktjenesten WiMP med i prisen, samt tilgang til underholdningsportalen GO som gir deg filmleie, TV og Tippeligaen på nett. I tillegg kan du abonnere på spesielle pakker fra Canal Digital, som filmpakker, sportspakker m.m.

Priser finner du på vår hovedside, under menypunktet TV.

Få sikker lagring

Dine data er verdifulle. La oss ta vare på dem for deg!